Servicii creare continut

Creare continut pentru website-uri si materiale publicitare

Pentru orice profil de activitate, fie persoana fizica/companie este nevoie de o promovare online sau offline astfel incat publicul sa va identifice usor activitatea si sa va remarce totodata.
Cream texte pentru diverse proiecte ale clientului, fie ca vorbim de un website, blog sau portal in care continutul arata clar si accesibil activitatea clientului, cat si pentru evenimente, invitatii, materiale promotionale, anunturi publicitare etc.

Reclama perfecta

Compania noastra va garanteaza crearea unui continut eficient, corect ,care sa faciliteze o reclama de calitate a produselor, serviciilor, informatiilor pe care le utilizati in cadrul activitatii dvs promotionale.

Redactare corecta

Continutul creat este intocmit corect dn punct de vedere gramatical si lingvistic, fara greseli de exprimare sau stiintifice.
Competenta noastra este aratata de pozitia de top a unor texte pentru site-uri create de noi(www.universul tamplariei.ro).

Originalitate

Textele realizate la noi sunt originale, unice, cu o exprimare usoara, accesibila si care atrage publicul tinta stabilit.
Continutul realizat de noi final este analizat prin intermediul aplicatiilor de copywrite pentru a putea oferi clientului garantia originalitatii.

Servicii de creare continut

  • texte pentru website-uri;
  • texte pentru brosuri, pliante,cataloage produse, descrieri produse pentru magazin online;
  • newsletter;
  • texte pentru retele de socializare: Facebook, Linkedin, etc;
  • texte pentru comunicate de presa;
  • articole editoriale;
  • anunturi publicitare;
  • texte invitatii pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, aniversari, onomastici, evenimente culturale ;
  • articole blog;

Continut SEO Friendly

Cuvintele-cheie sunt un factor foarte important pentru motorul de cautare.
Gradul mare de cautare a unui cuvant-cheie face ca website-ul dvs sa fie afisat pe o pozitie fruntasa de catre motorul de cautare.
Optimizarea Seo onpage tine seama foarte mult de numarul de cuvinte-cheie folosite si de relevanta informatiei continute in pagina web aferenta domeniului de activitate.
Un text corect din toate punctele de vedere creste sansele reusitei website-ului dvs.