Social media marketing

Realizare unei campanii de promovare online prin intermediul retelelor de socializare.

Utilizarea sistemului de marketing online poate face ca orice afacere, idee sa se dezvolte si sa atraga cat mai multi clienti, colaboratori, noi sanse de cresterea a succesului.
Expunerea unei imagini pozitive a website-ului pe retelele de socializare precum si promovarea acestuia prin intermdiul lor atrage un flux mare de vizitatori si sansa mari de dezvoltare .

Obiectivele unui campanii de social media marketing:

  • cresterea traficului pe website-ul dvs;
  • construirea unei relatii bune cu publicul tinta;
  • cresterea importantei brand-ului dvs;
  • crearea unei identitati vizuale pozitive ;

Social Media Marketing-SMM

SMM reprezinta un plan de marketing online implementat prin folosirea diferitelor platforme de socializare cu scopul de a obtine relatii apropiate cu clientii si concretizarea acestora in proiecte si profituri.
Scopul principal al acestei strategii de promovare este de a atrage atentia si de a incuraja vizitatorii sa discute, sa impartaseaca informatii despre compania dvs. prin retele de socializare (Facebook, Linkedln, Twiter, Pinterest, Google +).
Datorita numarului mare de utilizatori, sansele sunt foarte mari ca si profiulul dvs. online sa se faca cunoscut printr-o astfel de campanie de promovare online.
Pentru orice retea de socializare se creaza o pagina oficiala a proiectul web, in care informatiile importante, promotiile, ofertele, imaginile din website, link-urile catre website vor fi organizate sub forma unui portofoliu business.

Pasii implementarii unei campanii SMM de succes:

Inainte de a va incepe orice campanie de social marketing online, echipa noastra va parcuge un demers eficient in vederea reusitei acesteia:

  • stabilim clar obiectivele spre care va indreptati dvs;
  • analiza domeniului de activitate si identificarea publicului tinta pentru a stabilii ierarhia platformelor de socializare pe care se va face promovarea online ;
  • mesajul transmis catre audienta dvs. prin social media marketing sa fie unul util;
  • varietate in continutul publicat prin implementarea unei galerii media atractive si continut de calitate;
  • obtinerea de feedback-uri pozitive din partea utilizatorilor in urma continutului publicat;