Termeni și condiții

S.C. Offset SRL reprezinta furnizorul serviciilor de web design, optimizare SEO, marketing online, grafica, servicii de copywriting precum si a serviciilor conexe( administrare si mentenanta webiste) care pot fi contractate prin intermediul acestui website.
Prin folosirea acestei pagini web se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina.
In caz contrar, este dreptul dvs. de a inceta navigarea paginilor de la adresa www.offsetcomputers.ro
Termenii şi conditiile sunt aplicabile pentru orice proiect de web design si serviciu prestat de catre S.C. Offset SRL
Drepturi de autor.
Toate materialele expuse pe acest website sunt proprietatea SC.OFFSET SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite in scop comercial fara acordul scris, in prealabil, al firmei SC.OFFSET SRL .
Autorul intelectual al website-urilor si al materialelor grafice create de catre SC. OFFSET SRL nu poate fi instrainat, indiferent de firma de hosting la care este gazduit website-ul sau firma de web design care il intretine.
SC.OFFSET SRL. are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislatiei in vigoare.
Serviciile si preturile afisate nu sunt cu titlu de garantie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
Materialele si informatiile pe care clientul le furnizeaza se supun regulilor de confidenţialitate.
Modalitati de lucru si plata
Preţurile de pornire afisate pe acest site nu sunt negociabile si pot fi modificate de catre SC.OFFSET SRL .
Plata pentru serviciile prestate de catre SC.OFFSET SRL se face in numerar sau prin transfer bancar.
Preţurile afişate pe www.offsetcomputers.ro sunt afisate in EURO si calculate la cursul valutar aferent zilei in care incepe lucrarea.
Proiectul de web design creat de catre SC. OFFSET SRL va fi gazduit pe serverele proprii ale firmei pe toata durata crearii acestuia, urmand a fi mutat pe serverul clientului numai dupa ce s-a facut dovada platii integrale a proiectului web.
Preţurile serviciilor sunt insotite de anumite specificatii.
In cazul in care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificatii, SC.OFFSET SRL poate solicita un pret diferit decat cel afisat pe acest site.
De asemenea, SC.OFFSET SRL isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii fara notificari in avans.
Pana in momentul in care se face plata integrala a proiectului web, acesta reprezinta proprietatea intelectuala a firmei SC. OFFSET SRL.
Plata proiectului se va face in trei transe:
-avans 30%
-plata partiala 30%
-rest de plata 40%
Costul total al proiectului de web design nu este fix, acesta poate varia in functie de cerintele clientului, iar in cazul in care apar acestea vor fi consemnate in anexa contractului cu pret separat.